HÖST + KÄRLEK

Det var så höstigt och fint imorse. Jag började dagen med att cykla till sjukhuset för att fotograferas inför praktiken (ID-grejs). Kallt och friskt var det (gick rätt bra utrustad med vantar), och så solen och vattnet och träden... M!  
 
Vägen från sjukhuset till skolan är inte dum den heller. Just den här sträckan ↑ har så fina träd på hösten. 
 
Jag ska strax cykla iväg mot stationen. Får nämligen besök av en sjukt snygg kille ikväll! Lite spontant sådär, men vääääldigt välbehövligt och efterlängtat. Vi har inte setts på ett tag nu så det ska bli supermysigt. Dessutom firar vi 2 år imorgon och då är det ju lite kul att vakna bredvid varandra och kramas lite extra. Kanske till och med kramas jättehårt. ♥
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

JAG VET INTE JAG

Kul att få meddelande av en klasskompis som är ute redan: "ta vantar, dör av köld". Eh, det är ju redan iskallt här inne i lägenheten, kul att gå ut och bli ännu kallare. Alltså det suger att frysa! Och jag är så trött den här morgonen också, men jag måste verkligen på en fotografering nu halv nio, och sen har jag föreläsningar hela dagen... Läkemedelshantering och läkemedelsberäkning. Nu börjar helvetet. Har hört om de här tentorna och de är inte så roliga tydligen. Som att nån tenta är rolig. Men de är värre. Och innehåller matte. Jag som är sämst i världen på matte. Ska ta hjälp av min super-kille som faktiskt har gått matte E(!). Jag som knappt klarade matte B.
 
Aja, ska fiffa till mig lite inför fotograferingen nu. Ta taaa!
 
Allmänt | | Kommentera |

DET HÄR ÄR INTE OKEJ

Sitter i två tröjor och en filt och dricker varmt varmt te, men fryser ändå. Har 19 grader i lägenheten, det SKA vara 21,5 enligt min hyresvärd. Fick en termometer som skulle bevisa att det visst är 21,5 grader, plus minus en halv grad. Nu är det alltså 2,5 grad kallare än det ska vara, och jävlar vilken skillnad det gör alltså. 
 
Idag började vi nya kursen. På schemat var omvårdnad vid hjärtsjukdomar och teoretisk genomgång av sondnedsättning. Sen missade jag ju lite på förmiddagen så jag kollade igenom en del av det ikväll. Mycket är uppenbart och sånt som vi redan gått igenom, så det känns värt att jag stannade hemma och fick sova lite till. Känns som att det kommer bli en rolig kurs, men med jäkligt många moment. Det är examinationer, KTC, praktik, inlämningar och tentor hit och dit... Kommer ha fullt upp med andra ord! Men uppskattar verkligen att jag har hittat min grej. Fina grejer. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp