MEN ALLTSÅ...

Har legat i sängen hela morgonen pga ledig idag, men gjorde ett ryck för en timme sen och tänkte duscha och komma igång med dagen. Fryser, hoppar in i duschen, väntar på varmvatten, väntar, väntar, väntar....och så blir det aldrig varmt!!!! Provade handfatet och köket också, finns inget varmvatten någonstans. BAJSLÄGENHET! Fick hoppa ur duschen med iskalla blöta fötter och krypa tillbaka ner i sängen. Det var den dagen det. Vad ska man göra. 
 
Allmänt | | Kommentera |

GOODIES AND BADDIES

Har haft omtumlande dagar med gråt, frustration, lättnad, stress och virrighet. 
 
Bra: Fått reda på att jag bara behöver göra en kurs i termin 5! Sådärja! 
 
Dåligt: Sovit pissigt senaste veckan. Drömt brutala drömmar! Alltså ibland undrar jag hur jag får till det, är jag psykopat innerst inne?
 
Bra: Åker till Gävle ikväll. Får pussa på gosenosar och hänga med bästisar. 
 
Dåligt: Har behövt tvätta ungefär hela tiden vi bott här i Flogsta, men skjutit upp pga går inte att boka tvättstuga utan måste gå dit och hoppas att det är ledigt vilket det aldrig är, och om det mot förmodan skulle vara ledigt kan vem som helst komma och gå i tvättstugan och det känns lite sådär, så man behöver typ sitta och vakta tvätten. Och nu föreslog Erkan att vi skulle ta tag i våra liv och försöka tvätta i eftermiddag. Mmmmmmm.
 
Bra: Första Uppsalatentan är över! Skrev den imorse, kom nyss hem och landade i soffan med efter-tenta-godis. Heja!
 
Bra: CSN + LÖN IDAG. Kände mig såhär när jag råkade kolla kontot på väg till tentan ↓
 
Dåligt: Räkningar. 
 
Allmänt | | Kommentera |

HUSKIES ALL OVER THE DAMN FLOOR

När jag kom hem till Uppsala igår kväll möttes jag av det här: 
 
Alltså love min pojkvän. Jag hade haft en dryg dag, pluggat verkligen hela dagen och var på lite dåligt humör, och så kommer jag hem till det här. Haha puss. Hundarna ligger kvar i hallen, gillar liksom att vi har fullt med huskies innanför dörren. Behöva kliva öööver voffar på väg in och ut. 
 
Idag är en till pluggdag. Hela veckan består av pluggdagar egentligen, tenta på fredag... Första Uppsala-tentan. Spännande. Fast jag fattar ingenting av upplägget här i Uppis. ALLT finns på studentportalen, verkligen allt. Och man måste leta sig fram till viktig information och ba aaaaah HÄR under den och den rubriken och de flikarna så står det var jag ska vara på VFU:n. Ska på möte med studievägledaren idag och förhoppningsvis reda ut litegrann. Bleeeeeee. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp